Over mij

Mijn motto: “Je kan meer dan denkt!”

Karen Snoeijs – de Bakker is een echte dier- en natuurliefhebster met een groot hart voor mensen die net als zij het moeilijk hebben gehad in hun leven en en daardoor een behoorlijke persoonlijke groei doorgemaakt hebben. Naast het uitoefenen van het beroep huisvrouw runt zij het bedrijf de Grensrakkers.

Waar voorheen 42 jaar van haar leven haar moeder Trudy de Bakker – Melchers ruiterkampen organiseerde voor valide en mindervalide mensen. Zo ben ik dus opgegroeid met mensen die het met hun lichamelijke of verstandelijke beperkingen moeilijk hebben (gehad) in hun leven. Hier heb ik altijd met respect en bewondering en liefdevolle steun geholpen en gekeken naar haar medemens vanuit het positieve oogpunt.

Haar motto is dan ook “Je kan meer dan je denkt!”. Je moet alleen in jezelf geloven en met de goede hulp kom je er wel. Ik behaalde zelf in de loop der jaren de benodigde diploma’s. Ook mijn ervaring met zoveel verschillende persoonlijkheden en diens problematieken zorgen ervoor dat ik mezelf ontpopte als een ervaringsdeskundige.

Haar bezigheden met mens en dier in combinatie met de natuur vergt zoveel tijd dat zij niet altijd in gelegenheid is om de telefoon op te nemen. Vandaar ook dat zij u via haar mobiele nummer (waar u de voicemail in kan spreken) graag persoonlijk telefonische te woord wil staan. Via deze site kunt u ook een mail sturen naar info@grensrakekrs.nl of u kunt het boekingsformulier invullen. Zij belt u altijd terug.

Gratis Wifi

Heerlijke natuur en schitterende omgeving.

Opgemaakte bedden bij aankomst

Boek uw verblijf

Een overnachting kost €60,00 per persoon, per nacht. Dit is inclusief: ontbijt, beddengoed en handdoeken.

Extra opties:

  • Hond mee op vakantie?  €6,00 per hond, per nacht.
  • Paard mee op vakantie? €25,00 per paard per nacht (inclusief: hooi, stro en basisbrok).

Kosten zijn afhankelijk van de wensen en de duur van uw verblijf. Wanneer u meerder nachten gebruik wilt maken van onze accommodatie kan ik een passende offerte maken. Neemt u daarvoor contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.