Verhuur groepsaccommodatie

Verhuur groepsaccommodatie in Noord Brabant

Buiten de zomermaanden, juli en augustus, is de accommodatie te huur voor groepen of clubs of buurtverenigingen of voor gezinsgebruik.

Groepsaccommodatie in Noord BrabantHet gebouw dat te huur is was vroeger een gevangenis van de Marechaussee. Als je de poorten opent stap je gelijk in het zeer mooie bos. Ideaal om een wandeling te maken over de mooie Strijbeekse heide.

 

Bereikbaarheid

De accommodatie is gelegen op een halfuurtje afstand van hartje Antwerpen en 10 minuutjes van de stad Breda.. Op 5 minuten fietsafstand zit u op de fiets route langs de mark.

Indeling

De accommodatie beschikt over vijf slaapkamers (30 bedden), waarvan twee met negen bedden en drie met vier bedden. Verder beschikt de accommodatie over 5 toiletten, drie douches, een keuken en ontspanningsruimte. De accommodatie wordt in zijn geheel verhuurd en er bevinden zich geen andere groepen binnen de accommodatie op het terrein.

Wat is er te doen?

Wilt u (met een groep) bij ons verblijven en zoekt u iets leuks om tijdens uw verblijf te doen? Vraag ons dan om meer informatie over activiteiten in en om het verblijf en de (directe) omgeving.

Wij kunnen u met hulp van ondernemers uit de omgeving het een en ander bij onze accommodatie aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan BBQ- en fietsenverhuur (welke ter plaatse worden geleverd). Ook hebben we informatie over activiteiten bij diverse bedrijven in de buurt, zoals de bijenboerderij, midgetgolfen (in en outdoor), Oud Hollandsche spelen voor jong en oud, een indoorspeeltuin, bezoekje aan een bierbrouwerij of wijnproeverijen en nog veel meer.

Voor wie?

De sportclub kan er zich bezinnen op het nieuwe seizoen of voorbereiden op een belangrijk toernooi. Een hele schoolklas past in de accommodatie om kort voor het nieuwe schooljaar een kennismakings-weekend of –week te hebben. Of om een daverend kinder- of vrijgezellenfeest te houden. Of om met je familie, gezin, buren of vrienden er eens lekker tussenuit te zijn. Kortom de mogelijkheden zijn legio. Voor de huur van de accommodatie zijn de kosten moeilijk van te voren te bepalen. Zij zijn afhankelijk namelijk van de wensen en de duur en het verblijf.. Als u ons wilt bezoeken kunt u telefonische contact opnemen. De accommodatie is echter niet geschikt voor studenten.