Reacties van onze gasten

Waardering

Tevreden klanten zien we het liefst. We waarderen het daarom zeer als u uw waardering laat blijken door een stukje te schrijven voor onze site. Een aantal gasten gingen u al voor. U kunt uw ervaringen met ons delen door gebruik te maken van ons mailadres of het contactformulier.

Reacties van onze gasten

Reactie van Ronald van Tienen, leider F2

Afgelopen zomer een heerlijk weekend doorgebracht bij de grensrakkers ter afsluiting van het voetbalseizoen. Met het gehele elftal van de f2 van VV Chaam en de papa’s volop gebruik gemaakt van alle mogelijkheden zoals de paardenbak om in te voetballen, BBQ-en en bingoen, het bos om een speurtocht in te doen. Oja, je kan er ook prima slapen!

Familie Bakker & Snoeijs bedankt!

 

Reactie leerling Leonardoschool

LA3 van Leonardo Breda is van 4 september tot en met 6 september op kamp geweest. We moesten op de fiets naar de bestemming. De fietstocht verliep vlekkeloos zover ik weet. We fietsten in kleinere groepjes omdat we in een grote groep waren. We hebben veel gezellige spelletjes gedaan en het kamp huis lag vlak naast een bos.

Pijl en boog
We hebben pijl en boog gemaakt van takken die we in het bos vonden of van de bamboe die klaar lag.

Moordspel
We hebben ook moordspel gespeeld. Moordspel is een spel waarbij je twee briefjes krijgt. Een groen briefje en een oranje briefje op het groene briefje staan je eigen naam en op de oranje de naam van iemand anders uit de groep.

Dodelijke straal
Dodelijke straal is ook een spel. Het kan ook smokkelspel genoemd worden. Je moet in het donker het bos in en mag geen zak lamp meenemen er lopen ook douanen rond doe hebben wel een zak lamp. Als de douanen je beschijnen met hun zak lamp moet je al je smokkelwaar inleveren.

Meer
En zo hebben we veel meer spelletjes gedaan. We hebben ook lekker geslapen en het kamp huis hete de grensrakkers.

Bedankt Grensrakkers.