Coaching

Coaching vanuit ervaring

Naar aanleiding van gebeurtenissen en levenslessen uit mijn leven. Bied ik mezelf aan als ervaringsdeskundige op het gebied van narcisme, verborgen narcisme, spiritueel narcisme, codependent en naaste van verslaafde.

Als je je nu afvraagt wie of wat een narcist is: dat is een persoon die zichzelf beter vindt dan anderen. De narcist is egoïstisch en dominant en gebruikt jouw energie en kunde om zelf bewonderd te worden. Gevoel van empathie heeft deze persoon niet. Kosten wat kost loopt de narcist dwars over jou en je gevoel heen.

  • De openlijke narcist toont zichzelf zonder schaamte en interesseert de reactie of gevoel van een ander niks.
  • De verborgen narcist is vaak bescheiden en laat dit alleen in huiselijke kring tot uiting komen. Voor de buitenwereld is de verborgen narcist zorgzaam en gevoelig en valt het daarom niet op voor buitenstaanders, omdat die kijken naar het masker van de narcist.
  • De spirituele narcist gebruikt zijn/ haar spiritualiteit om jou te krijgen waar ze je willen hebben.
  • Iemand met codependent gedrag stelt zich afhankelijk op en heeft overdreven verantwoordelijkheidsgevoel voor een ander. Dit laten zij boven eigen hun behoeftes gaan. Ze zoeken bevestiging van anderen en de narcist maakt hier graag gebruik van. Ze zuigen de energie letterlijk uit de de persoon die last heeft van codepedentie.
  • De verslaafde heeft door de verslaving het gevoel bij de medemens verloren en walst daarom makkelijk over anderen heen. Met manipulatie en bedrog zonder enig gevoel van verantwoordelijkheid.

Ik help je graag als je een naaste bent van een narcist in welke vorm dan ook. Of als je een naaste bent van een verslaafde. Ik ben er voor mensen met codependent gedrag. Graag ga ik al wandelend met je op pad door prachtige natuur, zodat de dagelijkse prikkels wegvallen. De natuur is jouw spiegel. Fysieke beweging brengt je niet alleen etterlijk, maar ook mentaal weer in beweging. Je ervaart minder stres en je maakt zelf je geluksstofje weer aan. Ik probeer je met beide benen terug op de grond te zetten door naar je gevoel te gaan. Zo schakelen we je hoofd even uit. Ik help je bij het verkrijgen van nieuwe inzichten door gevoelens toe te laten. Zo word je weer meer jezelf: jij mag er ook zijn!

Ik wil je graag helpen als je niet lekker in je vel zit. Veel in je hoofd zit en weer meer op je gevoel wilt vertrouwen. Laat mij je helpen weer met beide benen op de grond te staan en voor jezelf op te komen. Ook als je op een wachtlijst staat voor geestelijke hulpverlening ben je van harte welkom (dan kunnen we alvast een start maken). Bij mij kan je al snel aan de slag voor maar €20 euro per uur.

We kunnen samen een arrangement op maat maken, met meerder wandelingen in combinatie met één of meer overnachtingen.

Reviews

Samen met Karen heb ik een hele fijne persoonlijke ontwikkelingswandeling gemaakt. Ik voelde mij als snel op mijn gemak bij Karen en dat maakt dat ik hierdoor mijn verhaal kon doen. De gesprekken die we hadden zette mij aan het denken. Gedurende de wandeling en de gesprekken die we hadden gaf ze mij meer inzicht en handvaten die ik nodig had. Dit geeft me helderheid en helpt me te focussen, om van hieruit bewuste keuzes te maken. De wandelingen waren door een prachtig natuurgebied, dit was ook echt een dikke bonus! Als je opzoek bent naar verbinding met jezelf en naar nieuwe inzichten dan kan ik zeker een mooie wandeling met Karen aanbevelen.

Charina, via Google

Vandaag had ik een ontspannen ontmoeting met Karen in het mooie bos rondom Strijbeek.
Deze ervaringscoach zette mij meteen met mijn pootjes in de aarde. Bijna letterlijk… iets wat een mens als ik met al mijn overlevingsstrategieën, vooral in t hoofd gaan zitten, als zeer prettig ervaarde. Vooral de combinatie van het vragen stellen in en via de natuur en mij zelf de antwoorden en inzichten geven gaf mij letterlijk LUCHT. Zo kon ik weer in mijn gevoel, en dus weer in mijn lijf te landen. De paarden bij de B & B mocht ik voelen en en bracht rust in mijn systeem. Karen is een hele warme liefdevolle coach die puur vanuit haar h❤️rt coacht. Zij nam alle tijd en hierdoor het voelde zeer oprecht.l naar mij. Haar bulk aan levenservaring maakt het complete plaatje rond voor mij. Niet plat uit een boekje,, hierdoor voelt ze meteen aan waar ze kan luisteren en welk momenten ze de juiste vragen stelt. Op t einde zijn we samen nog n heerlijke kop koffie gaan drinken in het prachtige bij Hof oud Strijbeek. De ambiance was heerlijk zowel binnen als buiten. Al met al kan ik zeggen dat Karen het talent heeft om jezelf weer in je eigen kracht te zetten! Dus als je twijfelt…gewoon gaan! De natuur zal je begeleiden. Warme groet, Simone Charlotte.

Simone Charlotte, Via Google

Heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving. Waardevol gesprek, Karin stelt mooie vragen die je aan het denken zet. Ik heb genoten van deze middag❤️ Thanks!

Sandra Leerves, Via Google
Uw review hier? Klik op de knop hieronder om een review achter te laten.
,

Gratis Wifi

Heerlijke natuur en schitterende omgeving.

Opgemaakte bedden bij aankomst

Lente kamer

Eigen douche & toilet – 1e verdieping – terras op binnenplaats

zomer kamer
Zomer kamer

Eigen douche & toilet – 1e verdieping – terras op binnenplaats

Herfst kamer

Gedeelde aangepaste badkamer & toilet – terras aan kamer – BG

Winter kamer

Gedeelde aangepaste badkamer & toilet – terras aan kamer – BG

Boek uw verblijf

Een overnachting kost €60,00 per persoon, per nacht. Dit is inclusief: ontbijt, beddengoed en handdoeken.

Extra opties:

  • Hond mee op vakantie?  €6,00 per hond, per nacht.
  • Paard mee op vakantie? €25,00 per paard per nacht (inclusief: hooi, stro en basisbrok).

Kosten zijn afhankelijk van de wensen en de duur van uw verblijf. Wanneer u meerder nachten gebruik wilt maken van onze accommodatie kan ik een passende offerte maken. Neemt u daarvoor contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.