Vertier voor mens, dier en natuurliefhebber

Meer mogelijkheden dan je voor mogelijk houdt.

De accommodatie is geschikt voor vele doeleinden. Naast een overnachting in één van onze seizoenskamers van de B&B kunnen we deze accommodatie ook omtoveren tot een groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld studie/ cursussen/ workshops, coaching, ruiterkamp en natuurlijk voor gezin of familie uitjes.

Een overnachting in B&B ook voor mensen met een beperking i.v.m. aangepaste douche en wc-ruimte. Je hebt hier de mogelijkheid om je even terug te trekken uit de maatschappij. Je kunt je hart luchten door je problemen bespreekbaar maken bij het luisterend oor van mij. Je voelt je gezien en gehoord…
Ik kan mijn ervaring inzetten om codependents en hun relatie met narcisten, verborgen narcisten en of naasten van verslaafden een steun in de rug te zijn.

Neem uw eigen honden of paarden mee voor heerlijke buitenritten. Neem uw eigen fietsen mee of huur fietsen in omgeving voor heerlijke fietstochten of wandeltochten door in onze prachtige natuur.

Boek een overnachting in de B&B in combinatie met workshops op persoonlijke ontwikkeling zoals paarden coaching of huur de locatie als coach en biedt men de mogelijkheid tot overnachting.

Kortom vele mogelijkheden bespreekbaar

Gratis Wifi

Heerlijke natuur en schitterende omgeving.

Opgemaakte bedden bij aankomst

Boek uw verblijf

Een overnachting kost €60,00 per persoon, per nacht. Dit is inclusief: ontbijt, beddengoed en handdoeken.

Extra opties:

  • Hond mee op vakantie?  €6,00 per hond, per nacht.
  • Paard mee op vakantie? €25,00 per paard per nacht (inclusief: hooi, stro en basisbrok).

Kosten zijn afhankelijk van de wensen en de duur van uw verblijf. Wanneer u meerder nachten gebruik wilt maken van onze accommodatie kan ik een passende offerte maken. Neemt u daarvoor contact met mij op.

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.